Мексико: Риболов в столицата на Марлина – Кабо Сан Лукас

Цена от: 1495 $
Колекция риболовни приключения

Кабо сан Лукас често е наричан „Столицата на Марлина“ и с основание – те се хващат 12 месеца в годината. Кабо е едно от малкото места в света, където можете да очаквате, че ще хванете марлин.
Тези брегове Джон Стенбек нарича „Най-големият капан за риби в света“, което съответства на истината и в наши дни. С почти перфектните си климатични и морски условия, километри пясъчни ивици, драматични пейзажи и близостта до богатите води на морето на Кортез, Кабо е един истински риболовен рай.

 

Основните видове риба са трите вида Марлин, риба-платно, дорадо и риба тон от Май до Януари, а след това от Февруари до Април – амбърджак, кабрило и други местни видове, обикновено и ивичест марлин.

Най-новият продукт наричаме „мини“ далечно плаване в долна Калифорния – без дългите часове плаване докато се достигнат местата за риболов. НИКОЙ ДРУГ БИЗНЕС НЕ ПРЕДЛАГА ТОЗИ ПАКЕТ. Вместо да отплават от Сан Диего и след три дена да достигнете местата с риба нашите клиенти просто летят до Ла Пас или Кабо и на следващата сутрин ловят риба по богатото източно крайбрежие – ЦЯЛОТО КРАЙБРЕЖИЕ! Най-важният факт е, че тези пътувания позволяват да сте там, където е рибата. Всяко място е известно с различни видове по различно време на годината, и вие ще сте там!   

Програма:

Ден 1: Пристигане на едно от летищата – Лос Кабос или Ла Пас, посрещане и трансфер до хотела в Ла Пас или Лос Кабос. И двата хотела разполагат с басейни и климатици. Примерната програма следва при варианта с пристигане на летище Лос Кабос.                                 

Вечер 1: Насладете се на комфорта на частното си кондо с изглед към плажа в Сан Хосе, с 3 басейна. Може да вечеряте в някой от местните ресторанти в близост или да си проготвите сами вечерята в напълно оборудваната ви кухня в хотела, на пешеходно разтояние се намиа супермаркет.

Ден 2: Трансфер до пристанището и качване на борда на риболовна яхта за първия ви ден риболов. Днес ще се концентрираме около бреговете Гордо или на север близо до Лос Фраилес или Пунта Арена, в зависимост от условията.

Вечер 2: Насладете се на местно приготвен специалитет от дневният ви улов в някой от ресторантите в риболовният курорт. Няколко ледени местни бири Pacifico’s или бутилка от най-доброто вина на Баха Калифорния ще ви помогнат да охладите страстите от деня. Великолепните стаи в курортите са уникално обзаведени и дори може да се окажете под същия покрив, подслонявал Джон Уейн или Бинг Кросби в средата на 20в.

Ден 3: Закуската се сервира между 06:00 и 06:30 сутринта, преди 07:00 отплаваме към трофейните риболовни полета в близост. Днес сте в други води и други територии. Техниките и видовете риба ще зависят от сезона и успеха от предния ден.                                                                                          

Вечер 3: Идентична на вечер 2, но в друг курорт/ресторант. Екипажът ще изчисти рибата докато вие се освежите и подготвите за ден 4. Поръчайте си обяд за следващия ден от тази вечер.

Ден 4: Нов ден и нови води, ще имате възможност да хвърлите въдици в южната или в северната част на остров Кералво (пак в зависимост от това къде е рибата), след това завиваме към Ла Пас. При пристигане уловът ви ще бъде изчистен, вакумиран и замразен, ако желаете да го вземете със себе си на връщане.

Вечер 4: Настаняване в хотел или кондо, свободно време за освежаване в басейна докато на барбекюто се пече дневния улов или посетете някой от местните ресторанти. По-късно можете да посетите Ла Пас, с множеството си нощни клубове и атракции.

Ден 5: Поспете до късно или използвайте сутринта в приготовление на заминаването си. Трансферът е съобразен с обратния ви полет…или останете още няколко дена.

Цени:

5-дена/4-нощи
1495
USD на човек (при 4 риболовци)

Цената включва: трансфер, 4 нощувки в хотел или кондо, 3 дни риболов на напълно оборудвана яхта с капитан и екипаж

Цената не включва: Самолетни билети – оферта ще ви направим от Фри Тур, храна, бакшиши на екипажа и капитана, настаняване в по-висока категория хотели или удължаване на престоя

 

  

Стандартни пакети риболов с настаняване:

Изберете или Сан Хосе дел Кабо или Кабо Сан Лукас. Стандартните цени са 798 USD на човек при 4 риболовци и включват:

  • 4 риболовци (допълнителните заплащат по 500 USD, максимум 6 човека)
  • Трансфер до мястото на настаняване
  • 6 нощувки в частна вила, кондо или хотел
  • 3 целодневни риболовни излета на напълно оборудвана яхта с капитан и екипаж
  • Трансфер до летището за обратен полет