Риболов в Панама

Цена от: 3012 $

Със своето престижно разположение , между лазурните брегове на Тихия Океан и девствената джунгла пълна с див живот клубът е едно от чудесата на Панама и е едно от малкото  Риболовни курорти от този клас на Планетата  . Ние сме в състояние да предложим почивки-мечта , където вие можете да се занимавате с Биг Гейм риболов - Формула Едно в Риболовния спорт , да си почивате след тежкия ден в тропическа райска обстановка и да се налсаждавате на ястия за чревоугодници . Клубът е разположен на Остров Бока Брава и е много близо до най-популярните в района риболовни полета : устието на Ханибал , Остров Кохиба , Мотоза и много други острови разпръснати из този район.

Риболовът е интензивен през цялата година и всичко това е възможно благодарение на подводния релеф на района : от глъбини над 4000 метра до плитчини по около 30-40 метра . Нашия район е дом за много риби от Семейство Марлинови , много видове крайбрежни  идълбоководни видове вклучващи : черен Марлин , Син Марлин , Риба-тон ,Риба-платно , уаху , махи-махи , Меден Снапер , Скален океански костур , морски кефал , жълт и червен снапер , риба - петел , океанска гигантска скумрия и всички представители от семейство Джак .За допълнителна информация и отзиви на посетители , моля посетете раздела : Риболовни отчети , отзиви на клиенти и Галерия .Нашите риболовни пакети са Ол Инклузив :настаняване , храна и напитки и всички транспортни услуги на територията на Република Панама.

Риболовен Сезон

През периода Януари - Април огромни популации от семейство Марлинови идват да се хранят и размножават тук,но техния риболов е успешен през цялата година .Също Дорадо в клас 25-30 килограма, Уаху, Жълтопера Риба - Тон, Риба Петел заедно с всички местни видове снапер и костур поълват асортимента .

Нашите услуги на световно ниво

Рано сутринта, след солидна и здравословна закуска, вие ще бъдете съпроводени до една от нашите Яхти в Клас Фишермен снабдени с двойка турбо-дизелови двигатели, и управлявани от нашите Опитни капитани. На ваше разположение ще е Помощник и риболовен водач .

Утвърдени от IGFA риболовни принадлежности в клас 12, 20, 30, 50, and 80 килограма акция. са на ваше разположение .

 Популацията Марлинови е представена от:

 

 

  • Черен Марлин
  • Син Марлин
  • Раиран Марлин
  • Гигантска Тихоокеанска Риба-Платно

"Ние искаме Вие и вашите приятели да се върнете тук още много пъти , така че нашата цел е проста -  да работим яко за да ви държим с огънати пръти и корди по време на риболов и отлични услуги в клуба с най-вкусната храна която можете да си представите в Панамския Клуб за Биг Гейм Риболов !"

 

Риболовни Пакети  2014-2015

 

Нашите риболовни пакети са Ол Инклузив:
Няма скрити такси , безплатни самолетни билети за вътрешни полети или митнически и летищни такси или необявени разходи

Нашите цени са в Щатски Долари и включват :

-  ВИП посрещане от стълбата на самолета на летище Токумен в Панама Сити, където наш представител ще ви посрещне и ще ви отведе във ВИП салона, където с разхладителна напитка в ръка вие ще можете да изчакате получаването на багажа ви и оформлението на митническите детайли.
-  Всички летищни такси и трансферни подробности както и вътрешния полет от Панама Сити до Давид.
-  Специални, правени по поръчка яхти за Биг Гейм Риболов в Океански води, снабдени с двойка турбо дизелови двигатели, най-добрите възможни такъми за спортен риболов , опитен капитан и личен помощник за вас на борда, както и храна (пресни плодове и готови ястия ) и напитки в неограничено количество.
-  Луксозни 62 кв.м. вили :хол спалня и баня . 46"Smart LED  телевизори и  Blu-ray Плеъри
-  Hi-Fi Система със iPod конзола
-  Безплатен WiFi интернет на територията на целия остров . Напълно обзаведен Бизнес Център със оборудване - последна дума на офис техниката Apple и PC Компютри ; сателитна комуникация.
-  Нов Инфинити басейн със джакузи и мокър бар.
-  Всякаква храна и напитки по Ваш избор от отворения 24 часа бар в клубния Дом.
-  Изгледи от прозорците на Вашия Клъб Хаус към Тихия Океан със всички близки острови пръснати из него, и нашите съседи - Маймуни -Кресливци ,живеещи по върховете на  дърветата в Клуба ни.
-  Току що завършен грандиозен план за ъпгрейд на целия курорт на стойност 3,000,000 Щатски Долара.


** Цените не включват бакшиш за капитаните и клубния персонал , Панамските държавни такси и дните на престой в Панама Сити .За да спестите допълнителни разходи за хотелски стаи  е необходимо да получите подробна информация за резервациите на вашите полети,която ние веднага ще ви предложим.

*** Моля обърнете внимание , че вашият международен паспорт трябва да е с поне 6 месеца валидност към датата на подаване документите за издаване на туристическа виза за Панама.


Цени за периода : 1 Юли 2014 - 30 Юни 2015 година

Предлагаме 3,4 ,5 и 6 дневни риболовни пакети.Вие избирате в кои дни на седмицата .
Всички дати и почивки са специално и лично резервирани по ваш избор.

Възможно е Пристигане в Клуба и отпътуване от Страната в същия ден:
Ако кацнете в Панама Сити преди 13:30 можете да бъдете в Клуба за вечеря .
Ако часът на излитане е след 12:00 през седмицата и след 14:00 в неделя, вие можете да закусите и напуснете Клуба същата сутрин .Имаме и наземен транспорт ,за да увилечим Вашите шансове да се озовете навреме на летището в Панама.

 

 

1 Юли 2013 - 30 Юни 2014 година

 

 

 

Риболовци

 

 

 

 

 

Package

4

3

2

1

Нощи

* Дни

Пристигане

Отпътуване

А

$3,012

$3,450

$4,325

$7,500

4

3

 

 

Б

$3,750

$4,333

$5,500

$9,480

5

4

 

 

В

$4,237

$5,216

$6,675

$11,050

6

5

 

 

Г

$5,225

$6,100

$7,850

$13,100

7

6

 

 

 

* Дните показват числото на престой в Курорта и риболовните такива

 

Забележка: Тези които няма да се занимават с риболов заплащат $300 на ден + еднократни 650$ за ВИП пакета (Посрещане , вътрешни полети , транспорт по вода и суша)

Забележка:Към сумата за всеки от горните пакети ще бъде добавена Задължителна Държавна Такса в размер на 10% от стойността на почивката.