Риболовен пакет + Култура и изкуство

Цена от: 1200 $

Тук на Бали има много вълнуващи изживявания освен разглеждане на забележителности, посещение на храмове и оризови поля. А с комбинацията между култура и роболов ще направите едно пълноценна пътуване до острова на Боговете!

Всяко риболовно пътуване на острова ви носи неочаквано вълнение и риболовът на Бали е едно безкрайно приключение. Ще чуете от много места – „Бали е раят на риболова“, така че елате и се впуснете в приключение. С толкова много трофейни екземпляри, плуващи в тези води, Вие можете да имате късмет с един трофеен улов!  

Риболовен пакет + Култура и изкуство

(Минимум 2 човека)

7 дена/6 нощувки риболовен пакет, култура и изкуство на о-в Бали

 

Ден 1 : Пристигане

Пристигане на международното летище в Бали, посрещане от местният представител и трансфер до хотел в района на Санур, Нощувка.


Ден 2 : Риболов в югоизточната част на Бали (6 часа)

След закуска напускаме хотела в 07:30 сутринта и отплаваме с моторна лодка към югоизточната част на острова за смесен риболов – тролинг и дънен, в зависимост от указанията на професионалния ви риболовен инструктор. Обядът ще ви бъде сервиран на лодката. Тотал 6 часа риболов, завръщане в хотела в Санур и нощувка.


Ден 3 : Риболов, комбиниран с наблюдаване на делфини (8 часа)

След закуска напускаме хотела в 06:00 сутринта и отплаваме към южната част на острова-около 50 мин с моторна лодка, отново тролинг и дънен риболов, докато стигнем Улувату. Този ден риболовът е комбиниран с наблюдение на делфини и великолепна панорама към храма Улувату,  продължителност 8 часа. Обядът ще ви бъде сервиран на лодката. Завръщане в хотела в Санур и нощувка.


Ден 3 : Район Бату Аба на остров Нуса Пенида (8 часа)

След закуска към 06:00 отплаваме към източната част на Бали – около 2ч с моторна лодка за да се достигне мястото за риболов. Подходящо е за кастинг и джигинг, а по път можете да опитате и тролинг. От тук се открива невероятна панорама към малкия остров Нуса Пенида, известен като място за дайвинг. Обядът ще ви бъде сервиран на лодката. Завръщане в хотела в Санур и нощувка.


Ден 5 : Кинтамани

След закуска в 08:20 отпътуваме за културния център село Батубулан за посещение на танци Баронг, ателие за традиционни накити от злато и сребро и типични батуански рисунки, дърворезба. Продължаваме с посещение на пещерата на слоновете от 11в. в Балунду, със статуя на Ганеша. По път за Кинтамани можем да посетим храма Себату и да се насладите на типична за Бали гледка на терасовидни оризови плантации в Тегалаланг. Обяд в местен ресторант в Кинтамани, завръщане в Санур и нощувка.   


Ден 6 : Езерото Берантан

След закуска в 08:30 отпътуваме от хотела за храма Таман Аюн (17в.) в Менгви, посещение на ботаническа градина, езерото Берантан и плаващия храм Танах Лот. Обяд в Бедугул. Завръщане в хотела в Санур и нощувка.


Ден 7 : Отпътуване

Трансфер от Санур до международното летище в Бали за обратен полет до България

 

Пакетни цени на човек:

SUPERIOR (Нисък сезон)

Риболовен пакет

USD 1200

SUPERIOR (Нисък сезон)

Доплащане за единична стая

USD 270

SUPERIOR (Висок сезон)

Риболовен пакет

USD 1280

SUPERIOR (Висок сезон)

Доплащане за единична стая

USD 350

DELUXE (Нисък сезон)

Риболовен пакет

USD 1225

DELUXE (Нисък сезон)

Доплащане за единична стая

USD 300

DELUXE (Висок сезон)

Риболовен пакет

USD 1315

DELUXE (Висок сезон)

Доплащане за единична стая

USD 390

 

Пакетната цена включва:

Трансфер летище-хотел-летище

Настаняване в двойни/тройни стаи:
- Superior: Parigata Resort & Spa в Санур и Liberty Resort Tulamben
- Deluxe: Mercure Resort Sanur в Санур и Liberty Resort Tulamben

Трансфер от хотел до пристанище според програмата

Риболовен гид

Капитан и екипаж

Кутия с обяд по време на риболовните излети и безалкохолни напитки

Риболовни принадлежности и стръв

 

Забележка: минимален брой – 2, максимален 6 риболовци

Висок сезон Август, септември и  25.12-10.01